Preturi implant dentar 2018


Implant dentar preturi
Execuție/Manopera Preț Rată lunară fixă, timp de 10 luni* Producător
Inserție implant dentar Alpha Bio 2000 lei 200 lei Alpha Bio (Israel)
Coroană dentară metalo-ceramică 600 lei 60 lei Rana Art Dent
Coroană dentară Zirconiu Eco-line 700 lei 70 lei Rana Art Dent
Coroană dentară Zirconiu Anatomic 850 lei 85 lei Zirconzahn
pret implant dentar in rate
*Comisionul datorat băncii este plătit de noi

Implantul dentar este considerat cea mai scumpă intervenție stomatologică. Printre eforturile noastre, de a-l aduce într-o zonă de preț accesibilă, fără a face rabat de la calitatea actului medical, se numără contractul dintre cabinetul nostru medical și Europe Credit Bank.

Astfel, așa cu puteți observa în tabelul alăturat, ca să vă putem oferi 10 rate fixe, prin Card Avantaj, fără ca dumnevoastră să plătiți vreun leu în plus, față de planul de tratament stabilit, suportăm noi dobânda și cheltuielile datorate băncii pentru acest credit.

 

implant dentar preturi

 

Implanturile dentare sunt soluția salvatoare a lumii stomatologice moderne pentru cei care își doresc un zâmbet frumos și, înainte de toate, o dantură sănătoasă. Destinate înlocuirii dinților pierduți și mult mai rezistente decât alternativele temporare precum punțile dentare și protezele, implantul dentar, corect îngrijit, își va face datoria pe viață.

Datorită rolului său și a complexității procedurii, implantul dentar tinde să fie unul dintre cele mai costisitoare tratamente stomatologice. De aceea trebuie să alegeți cu grijă medicul stomatolog care va efectua implantul.

Criteriile ce trebuie folosite la alegerea medicului implantolog trebuie sa fie competența, deontologia și reputația acestuia, nu diverse forme de publicitate. În final, aceasta este o investiție în sănătatea dumneavoastră.


Ce presupune, mai exact, un implant dentar?

Pentru a justifica costul ridicat al unui implant dentar este necesar să menționăm că acesta presupune o intervenție chirurgicală prin care o piesă de titan este introdusă în arcada dentară, aceasta constituind rădăcina noului dinte.

Intervenția durează în jur de o oră, însă este urmată de o perioadă de așteptare de aproximativ 6 luni în care este urmărită osteoacceptarea, definită ca modul în care osul se va vindeca în jurul implantului.

Dar asta nu este tot. La final trebuie atașat bontul protetic, precum și protezarea prin coroane, punți sau proteze, etape ce necesită mai multe ședințe.

Execuția ireproșabilă a implantului dentar nu va avea efecte negative asupra sănătății dumneavoastre, dimpotrivă va garanta longevitatea danturii, va îmbunătăți fizionomia și va contribui la starea de sănătate generală.

Cum se stabilește prețul unui implant dentar?

Pacienții care au nevoie de un implant dentar trebuie să țină cont de faptul că prețul va reflecta întotdeauna calitatea materialelor folosite și experiența medicului stomatolog.

Există cabinete stomatologice care își atrag pacienții prin reclame și publicitate, deși acestea sunt interzise prin lege, de codul deontologic al medicului dentist.

Alegerea trebuie facută după o analiza atentă. Plaja ofertelor de implanturi dentare este largă.

Voi incerca să fac, pe scurt, o analiză a extremelor:

Prețuri mult mai mici decât prețul pieței.

Va trebui să vă întrebați ce compromisuri au fost făcute pentru obținerea acelui preț:

se folosec materiale de slabă calitate?

anumite etape sunt tratate superficial sau omise în întregime?

calitatea întregii lucrări are de suferit?

medicul are puțină experiență și lasă la preț ca să ”își facă mâna”?

au fost respectați toți pașii sterilizării, de la baia cu ultrasunete, până la lămpile cu ultraviolete?

se va elibera bon fiscal sau factură care să ateste plata făcută de dumneavoastră?

ce se întâmplă dacă inserția implantului dentar eșuează sau dacă implantul cade la scurt timp de la inserție?

Când vine vorba de implanturi dentare, nu există scurtături. Totul trebuie făcut ca la carte, cu simț de răspundere și cu materiale de cea mai bună calitate. Mai mult decât atât, execuția trebuie să fie impecabilă pentru a vă garanta longevitatea implantului.

Ținând cont de miză, sănătatea dumneavoastră, nu este de dorit să vă asumați riscuri de dragul unei aparente economii.

Prețuri mult mai mari decât prețul pieței.

Exista câteva discipline medicale în care medicul poate lucra independent, aflându-se în relație directă cu pacientul cum ar fi: oftalmologie, ginecologie, stomatologie, medicina de familie și altele.
Medicii care au una dintre aceste specializări se pot organiza în cabinete medicale individuale și își pot trata pacienții în regim ambulatoriu. (nu necesita spitalizare)

Interacțiunea medic-pacient nemaifiind mediată, prețul plătit de către pacient este mai mic în raport cu aceleași servicii oferite într-un cadru spitalicesc sau într-o clinică, unde trebuiesc acoperite și costurile anexe.

Costuri anexe înseamnă cheltuielile generate de întreținerea unei instituții, salariile unui personal numeros, marja de profit a afacerii respective.

Aceste costuri anexe variază de la cabinet la cabinet, de la clinică la clinică, în anumite situații ajungând prohibitive. Prețul exagerat al unui implant dentar nu reflectă neapărat o calitate ieșită din comun a acestuia, ci, de cele mai multe ori, doar lăcomie.

Care sunt caracteristicile unui implant dentar?

Prețul unui implant dentar reflectă întotdeauna marca implantului dentar, gradul de puritate al titanului folosit, tehnologia fabricării și calitatea sterilizării acestuia.

Un implant dentar perfect necesită titan de cea mai bună calitate care să fie ușor acceptat de osul în care va fi implantat.

Fiecare implant dentar are un termen de valabilitate, perioadă în care sterilizarea implantului este garantată, este ambalat separat și are o serie ce permite verificarea originii, a autenticității precum și data fabricației.

Ținând cont de faptul că, în prezent, fabrici de șuruburi au început să se specializeze și în fabricarea implanturilor dentare, este evident că aveți nevoie să vă gândiți de două ori înainte de a alege un implant dentar „ieftin”, din toate punctele de vedere.

Și până la urmă cât costă un implant dentar?

Pentru a afla costurile exacte, în cazul dumneavoastă, generate de inserția implanturilor dentare, vă rugăm să va programați pentru o consultație.
Veți primi un plan de tratament scris care cuprinde manoperele ce trebuie executate, costurile generate de aceste manopere și timpii de execuție.

Consultația și planul de tratament vă sunt oferite gratuit.
Vă garantăm că implanturile noastre dentare sunt de cea mai bună calitate.
Un implant dentar costă exact c
ât este nevoie pentru a vă bucura de un zâmbet frumos și o sănătate dentară pe termen lung. Și întotdeauna doar atât cât am stabilit la început, în cadrul planului de tratament!

# implant dentar preturi                                                                                                # implant dentar preturi                                                                        # implant dentar preturi