Comentarii, întrebări şi răspunsuri 1404


Comentariile sunt afișate începând cu cele mai recente.

Întrebărilor le vom răspunde în cel mai scurt timp cu putință.

Paginile de comentarii nu sunt monitorizate în timp real, de aceea, pentru urgențe sau programări, vă rugăm să apelaţi +40722463368

Orice comentarii ofensatoare și cele care nu au legatură cu serviciile medicale, oferite de cabinetul nostru, vor fi șterse.

Acest site are drept scop informarea corectă a paciențiilor în legătură cu serviciile de asistență stomatologică, în conformitate cu codul deontologic al medicului dentist.

# comentarii


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1.404 gânduri despre “Comentarii, întrebări şi răspunsuri

 • Nana

  Buna seara,pe 10 martie am pus dintii pe arcada de susdoar 6 cei din fata 4 cu surub si cei din mijloc dintiimei polizati .Sunt facuti din semiportelan si sunt cimentati.Pina in noiembrie cind mam programat sa imi renoiesc proteza de jos nu am avut nici o problemaProteza de jos inca nu este gata caci nu a reusit si se tot fac retusuri dar am mincat mai mult cu dintii din fata si gingiile dintilor de sus care au fost pusi in martie au inceput sa singereze.La insistentele mele Doamna doctor ma trimis safac radiografie dar a zis ca nu am nimic si ca dinsa nu poate sa dea lucrarea jos.M-i sa spus sa cumpar pasta de dinti paradontax si perie moale.Cind am inceput lucrarea mi sa spus ca am inceput de paradontoza la 2 dinti de jos cu care nu am momentan nici o problemaDaca avem si sus paradontoza nu era normal sa se trateze si dupa aia sa mii puna?Astazi am fost din nou pt ceva retusuri la proteza de jos si la insistetele mele sa uitat la gingiile de sus pt ca sut umflate si mi sa prescris ceva balsam gengival cu care sa ung de 2 ori pe zi.Va rog frumos sa ma sfatuiti ce pot sa fac in acest caz?Va multumesc pt timpul acordat si astept raspunsul D-Voastra.

 • Nana

  Buna seara,sunt femeie,am 59 ani si acum 9 luni miam pus dintii pe arcada de sus doar 6 bucati din fata restul sunt imgracati si cu punte.Sau pus cu surub iar 2 din fata fiind dintii mei polizati.Sunt pusi din material semiportelan.Dupa 7 luni la periaj a inceput sa curga singe si medicul stomatolog m-a trimis sa fac radiografie si dupa mia zis ca nu e nimic imflamat doar ca am inceput de paradontoza si sa cumpar pasta de dinti paradontax si o perie mai moale.Dupa inca 2 saptamini a inceput sa curga si mai tare si m-i sau uflat gingiile doar la dintii pusi recent.Mam dus iarasi la consult si mi sa pus diagnosticul de gingivita si am primit ceva pansament gengival lichd cu care sa sterg gingiile de 2 ori pe zi.Va rog frumos daca se poate sa ma sfatuiti ce sa fac ca sa ma vindec si cauzele acestei boli.Mentionez ca doctorul cind mi a pus dintii mi a spus ca as avea inceput de paradontoza doar la arcada de jos doar ca acolo nu imi singereaza si nici nu am gingiile umflate.Va multumesc anticipat si astept cu nerbdare sfaturile D-Voastra!

  • dr.aristide Autor articol

   Buna ziua,
   Există multiple posibile cauze ce pot determina apariția simptomelor descrise de dumneavoastră.
   Diagnosticul diferențial se face in urma analizei clinice si radiologice a cazului, nu prin corespondență.

   Pentru programări va stăm la dispoziție la +40722463368

   Dr. Dan Aristide

 • Elena

  Bună ziua. Urmează sa- mi scot cei doi incisivi centrali inferiori, afectați fiind de boală parodontala. Li se vad rădăcinile. Îmi e foarte frică de momentul extracție. Cum va fi? Urmează să fie înlocuiți de o punte adeziva maryland. Punerea ei va fi dureroasă? Se va simți confortabilă?

  • dr.aristide Autor articol

   Bună ziua,
   Extracțiile se fac sub anestezie locală, asta înseamnă că nu veți simți disconfort in momentul extracțiilor.
   Microproteza Maryland este un ”fluturaș” cu care va trebui să vă obișnuiți.
   Dacă aplicarea ei se face după vindecarea completă in urma extracțiilor si dacă este corect adaptată pe câmpul protetic nu ar trebui să doară.
   Soluția protetică fixă, pentru astfel de situații, este cea a implanturilor dentare.

   Cu prietenie,
   Dr. Dan Aristide