Implant dentar preturi


Implant dentar preturi

Execuție/ManoperaPrețRată lunară fixă, timp de 10 luniProducător
Inserție implant dentar Biotec2200 lei220 leiBiotec (Germania)
Coroană dentară metalo-ceramică700 lei70 leiIvoclar/CrCo
Coroană dentară Zirconiu Eco-Line800 lei80 leiRana Art Dent
Coroană dentară Zirconiu Multilayer1000lei100 leiRana Art Dent
Coroană dentară Zirconiu Anatomic1200 lei120 leiRana Art Dent

Implantul dentar este considerat cea mai scumpă intervenție stomatologică. Printre eforturile noastre, de a-l aduce într-o zonă de preț accesibilă, fără a face rabat de la calitatea actului medical, se numără contractul dintre cabinetul nostru medical și Europe Credit Bank.
Astfel vă putem oferi 10 rate fixe, prin Card Avantaj, fără ca dumnevoastră să plătiți vreun leu în plus, față de planul de tratament stabilit.

implant dentar preturi

Implanturile dentare sunt soluția salvatoare a lumii stomatologice moderne pentru cei care își doresc un zâmbet frumos și, înainte de toate, o dantură sănătoasă. Destinate înlocuirii dinților pierduți și mult mai rezistente decât alternativele temporare precum punțile dentare și protezele, implantul dentar, corect îngrijit, își va face datoria pe viață.

Datorită rolului său și a complexității procedurii, implantul dentar tinde să fie unul dintre cele mai costisitoare tratamente stomatologice. De aceea trebuie să alegeți cu grijă medicul stomatolog care va efectua implantul.

Criteriile ce trebuie folosite la alegerea medicului implantolog trebuie sa fie competența, deontologia și reputația acestuia, nu diverse forme de publicitate. În final, aceasta este o investiție în sănătatea dumneavoastră.

Ce presupune, mai exact, un implant dentar?

Pentru a justifica costul ridicat al unui implant dentar este necesar să menționăm că acesta presupune o intervenție chirurgicală prin care o piesă de titan este introdusă în arcada dentară, aceasta constituind rădăcina noului dinte.

Intervenția durează în jur de o oră, însă este urmată de o perioadă de așteptare de aproximativ 6 luni în care este urmărită osteoacceptarea, definită ca modul în care osul se va vindeca în jurul implantului.

Dar asta nu este tot. La final trebuie atașat bontul protetic, precum și protezarea prin coroane, punți sau proteze, etape ce necesită mai multe ședințe.

Execuția ireproșabilă a implantului dentar nu va avea efecte negative asupra sănătății dumneavoastre, dimpotrivă va garanta longevitatea danturii, va îmbunătăți fizionomia și va contribui la starea de sănătate generală. 

Cum se stabilește pretul unui implant dentar?

Pacienții care au nevoie de un implant dentar trebuie să țină cont de faptul că prețul va reflecta întotdeauna calitatea materialelor folosite și experiența medicului stomatolog.

Există cabinete stomatologice care își atrag pacienții prin reclame și publicitate, deși acestea sunt interzise prin lege, de codul deontologic al medicului dentist.

Alegerea trebuie facută după o analiza atentă. Plaja ofertelor de implanturi dentare este largă.

Voi incerca să fac, pe scurt, o analiză a extremelor:

Preturi mult mai mici decât prețul pieței

Va trebui să vă întrebați ce compromisuri au fost făcute pentru obținerea acelui preț:

se folosec materiale de slabă calitate?

anumite etape sunt tratate superficial sau omise în întregime?

calitatea întregii lucrări are de suferit?

medicul are puțină experiență și lasă la preț ca să ”își facă mâna”?

au fost respectați toți pașii sterilizării, de la baia cu ultrasunete, până la lămpile cu ultraviolete?

se va elibera bon fiscal sau factură care să ateste plata făcută de dumneavoastră?

ce se întâmplă dacă inserția implantului dentar eșuează sau dacă implantul cade la scurt timp de la inserție?

Când vine vorba de implanturi dentare, nu există scurtături. Totul trebuie făcut ca la carte, cu simț de răspundere și cu materiale de cea mai bună calitate. Mai mult decât atât, execuția trebuie să fie impecabilă pentru a vă garanta longevitatea implantului.

Ținând cont de miză, sănătatea dumneavoastră, nu este de dorit să vă asumați riscuri de dragul unei aparente economii.

Prețuri mult mai mari decât prețul pieței.

Exista câteva discipline medicale în care medicul poate lucra independent, aflându-se în relație directă cu pacientul cum ar fi: oftalmologie, ginecologie, stomatologie, medicina de familie și altele.
Medicii care au una dintre aceste specializări se pot organiza în cabinete medicale individuale și își pot trata pacienții în regim ambulatoriu. (nu necesita spitalizare)

Interacțiunea medic-pacient nemaifiind mediată, prețul plătit de către pacient este mai mic în raport cu aceleași servicii oferite într-un cadru spitalicesc sau într-o clinică, unde trebuiesc acoperite și costurile anexe.

Costuri anexe înseamnă cheltuielile generate de întreținerea unei instituții, salariile unui personal numeros, marja de profit a afacerii respective.

Aceste costuri anexe variază de la cabinet la cabinet, de la clinică la clinică, în anumite situații ajungând prohibitive.

Prețul exagerat al unui implant dentar nu reflectă neapărat o calitate ieșită din comun a acestuia, ci, de cele mai multe ori, proastă organizare a prestatorului de servicii stomatologice sau lăcomie.

Care sunt caracteristicile unui implant dentar?

Prețul unui implant dentar reflectă întotdeauna marca implantului dentar, gradul de puritate al titanului folosit, tehnologia fabricării și calitatea sterilizării acestuia.

Un implant dentar perfect necesită titan de cea mai bună calitate care să fie ușor acceptat de osul în care va fi implantat.

Fiecare implant dentar are un termen de valabilitate, perioadă în care sterilizarea implantului este garantată, este ambalat separat și are o serie ce permite verificarea originii, a autenticității precum și data fabricației.

Ținând cont de faptul că, în prezent, fabrici de șuruburi au început să se specializeze și în fabricarea implanturilor dentare, este evident că aveți nevoie să vă gândiți de două ori înainte de a alege un implant dentar „ieftin”, din toate punctele de vedere. Implant dentar preturi mici sau foarte mici inseamna calitate pe masura pretului.

Și până la urmă cat costa un implant dentar?

Pentru a afla costurile exacte, în cazul dumneavoastă, generate de inserția implanturilor dentare, vă rugăm să va programați pentru o consultație.
Veți primi un plan de tratament scris ce cuprinde manoperele ce trebuie executate, costurile generate de aceste manopere, tipul de implant dentar preturi exacte și timpii de execuție.

Consultația și planul de tratament vă sunt oferite gratuit.
Vă garantăm că implanturile noastre dentare sunt de cea mai bună calitate.
Un implant dentar costă exact c
ât este nevoie pentru a vă bucura de un zâmbet frumos și o sănătate dentară pe termen lung. Întotdeauna doar atât cât am stabilit la început, în cadrul planului de tratament!

Implanturile dentare. Pe scurt:

Implanturile dentare sunt structuri care se inseră la nivelul osului rămas descoperit în urma pierderii dinților.
Pacienții care apelează la acest tip de protezare sunt în general aceia care își doresc ca lucrările protetice să fie stabile, estetice și în armonie cu ceilalți dinți restanți.

Pacienții, în marea lor majoritate se interesează în legătură cu opțiunile de protezare ale spațiilor de pe arcade rămase făra dinți. Alegerea implanturilor dentare este o decizie îndelung dezbătută iar pacienții au, de obicei, următoarele întrebări legate de anumite aspecte:

 • prețul implanturilor dentare – implanturile dentare sunt printre cele mai scumpe opțiuni de tratament, în comparație cu punțile dentare sau protezele totale dar avantajele sunt net superioare față de ale celorlalte.
  Chiar dacă la prima vedere, implant dentar preturi par scumpe, durabilitatea lor la nivelul arcadelor, integrarea în armonia ocluzală și confortul pacientul sunt calități ce nu se pot obține în aceeași măsură prin alternative terapeutice.
  Implantul dentar este ieftin dacă se ia în considerare faptul că este o investiție pe termen lung, asupra căruia nu trebuie să se reintervină.
 • numărul de dinți ce pot fi înlocuiți de implanturile dentare – în funcție de particularitățile locale ale campului protetic, implanturile dentare pot să înlcuiască un dinte, doi sau chiar pe toți.
  In cazurile de edentație totală, se inseră, de obicei, între opt și zece implanturi ce vor fi solidarizate prin punți.
  Nu este nevoie de cate un implant dentar pentru fiecare unitate lipsă.
  Chiar și doar două implanturi dentare pot sustine o punte de 3 elemente sau o proteza scheletata.
 • durerea asociată cu inserarea implanturilor dentare – pacienții își doresc manopere blande, care să nu doară, pe cat posibil.
  Pentru majoritatea pacienților, inserarea de implanturi dentare este o manoperă nedureroasă, foarte ușor de tolerat.
  Aceasta se realizează cu ajutorul unei anestezii locale iar disconfortul postoperator pote să fie controlat de către medicamentele antiinflamatorii si analgezice.
  In caz că pacientul se va umfla ușor după această intervenție, aplicarea de gheață este de mare ajutor.
 • ingrijirea implanturilor dentare – implantul dentar are nevoie de aceeași îngrijire care este acordată și dinților naturali.
  Astfe
  l, periajul minuțios, de cel puțin două ori pe zi, utilizarea aței dentare și a apei de gură sunt condiții principale pentru a asigura sănătatea cavității orale.
  Mai mult, pacienții care au implanturi
  dentare trebuie să se prezinte cel puțin o dată pe an pentru control, pentru a fi siguri că implantul este bine integrat, igienizat corespunzător și funcțional.

In majoritatea cazurilor, corpul nu respinge implantul, mai ales dacă se respectă cu strictețe pașii indicați.
Titanul, cel mai comun material pentru realizarea implantelor, este biocompatibil, deci nu va da reacții alergice.
O situație care apare, însă destul de rar, este lipsa integrării implantului la nivelul osului.
Aceasta apare în cazul igienei proaste sau a unei slabe calibrări a forțelor în momentul inserării implantului dentar.

Planul de tratament ce constă din inserarea de implanturi dentare nu este însă potrivit pentru toată lumea, situație pe care o va decide medicul stomatolog, în urma unei examinări minuțioase.
Dacă în urma investigațiilor clinice și radiologice, efectuate de medicul implantolog, soluția de protezare aleasă va fi cea a implanturilor dentare veți primi un plan de tratament scris ce va cuprinde descrierea amanunțită a pașilor ce trebuie parcurși, costurile generate de manoperele necesare, tipul de implant dentar preturi exacte și timpii de execuție.

# implant dentar preturi                                                                                                                   # implant dentar preturi                               

# implant dentar preturi                                                                                                                  # implant dentar preturi