Vio


Coroane dentare zirconiu anatomic


estetica dentara

 

Coroane dentare zirconiu anatomic realizate în grupuri de câte 3-4 elemente.


Semnele îmbătrânirii apar insidios. Părul încărunţeşte şi îşi pierde strălucirea, dinţii ni se îngălbenesc, buzele ni se subţiază, ridurile încep să apară, apoi se accentuează, cearcănele devin permanente, apar guşa și tenul obosit.
Motivele care determină apariţia acestor semne sunt: s
tilul de viaţă, ereditatea, obiceiurile de igienă, cele alimentare, viciile, tipul pielii, expunerea la soare, gradul de atenţie pe care vi-l acordaţi.

O faţă îmbătrânită va avea un aspect obosit și nu va reflecta dispoziția adevărată. Elementele cheie, în armonia feţei și în aspectul tineresc al acesteia, sunt buzele şi dinţii.

Estetica dentara. Descriere. Etape

Zâmbetul este cartea noastră de vizită, astfel că este firesc să ni-l dorim perfect.

Nimeni nu vrea să se recomande cu o carte de vizită inestetică, cu un aspect neîngrijit. Și, cum natura nu a fost la fel de darnică cu toată lumea, estetica dentara, pentru reconstrucția zâmbetului, este soluția ideală pentru cei care vor să investească în dantură.

În principiu, estetica dentara implică diferite proceduri cosmetice precum albirea dinților, tratamentul de marire a buzelor, fațetele dentare, coroanele dentare și implanturile dentare.

Bineînțeles, fiecare tratament este ales în funcție de nevoile pacientului. Igienizarea profesională și albirea dentară sunt serviciile stomatologice cel mai des alese de către pacienți pentru că nu sunt invazive, efectele sunt imediate și costurile sunt mici în comparație cu celelalte proceduri.

Cine are nevoie de reconstrucția zâmbetului

În general, toate persoanele, nemulțumite de aspectul zâmbetului lor, pot beneficia de reconstrucția zâmbetului, însă această procedură este necesară, în special, în cazul pacienților cu:

  • Buze subţiri, colţurile gurii lăsate

  • Dinți strâmbi, ciobiți, sparți, tociți 

  • Dinți rari, lipsă, cariați, pătați,

  • Treme sau diastemă inestetică

  • Mușcătura inversă 

  • În zâmbet se vede gingia de sus, prea mult

Factori determinanți în reconstrucția zâmbetului

După cum am menționat mai sus, tratamentul adecvat pentru reconstrucția zâmbetului se stabilește în funcție de fiecare caz. Astfel, un medic stomatolog bun va ține întotdeauna cont de următorii factori, atunci când alege tipul tratamentului stomatologic:

  • Culoarea dinților

  • Alinierea și spațiile dinților

  • Dinții lipsă

  • Fizionomie (buze, obraji)

  • Culoarea tenului și părului

Toți acești factori vor fi luați în considerare pentru stabilirea pașilor de urmat pentru a obține o estetica dentara ireproșabilă.

Medicul stomatolog va evalua, de asemenea, culoarea tenului și a părului, pentru ca zâmbetul să fie în armonie cu aspectul general al pacientului, să nu pară fals, să nu facă notă discordantă.

Dinții strâmbi sau cu treme largi vor fi îndreptați și aliniați prin tratamente ortodontice sau protetice. În cazul dinților lipsă însă soluția de elecție rămâne implantul dentar.

Este interesant de știut că procedurile de estetica dentara vor contribui la îmbunătățirea fizionomiei și vor întineri chipul pacientului. Mai mult decât atât, reconstrucția danturii vă va ajuta să aveți o masticație sănătoasă și va contribui la starea generală de sănătate a întregului organism.

Pașii în estetica dentara

Primul pas va fi întotdeauna evaluarea atentă a buzelor, a dinților, a gingiilor, a structurii de suport (oferta osoasă) și a ocluziei dentare, pentru a se putea stabili tratamentele dentare necesare. Deseori reconstrucția se va adresa întregii guri.

Pasul următor aduce cu el tratamentele dentare necesare precum:

  • Tratamente de mărire a buzelor

  • Tratamente endodontice (scoaterea nervilor)

  • Obturațiile coronare (plombe)

  • Tratamente ortodontice pentru alinierea dinților

  • Purtarea aparatului dentar

  • Fațetarea dinților

  • Coroane dentare

  • Punți dentare

  • Implanturi dentare

  • Albirea dinților

Pentru majoritatea pacienților reconstrucția zâmbetului poate fi făcută într-un interval de timp scurt.
Tratamentele profilactice de igenizare dentară profesională sau cele de albire dentara dureaza între 20 de minute și câteva ore, după caz.
Obturațiile dentare noi sau înlocuirea obturațiilor dentare vechi durează una, maxim două ședințe.
Realizarea coroanelor dentare durează între 7-10 zile din momentul amprentării.
În cazul tratamentelor ortodontice și al implanturilor dentare perioadele de timp pentru reconstrucția zâmbetului vor fi mai mari.

Rezultatul în estetica dentara. Reabilitarea zâmbetului

În cazul lucrărilor protetice, realizate prin tehnologia CAD-CAM, vă oferim posibilitatea de a urmări etapele de realizare pas cu pas.

Tehnicianul dentar poate interveni, atât în etapa realizării digitale, cât și în cea a adăugării straturilor de ceramică asupra aspectelor ce țin de estetica dentară, astfel încât rezultatul final să fie în deplină concordanță cu așteptările dumneavoastră.

Vă asigurăm că zâmbetul dumneavoastră va fi mai frumos ca oricând și veți face mereu o impresie impecabilă.

Pentru programări vă stăm cu drag la dispoziție, de luni până sâmbătă, de la 8.00 la 20.00, la numerele de telefon:


Telefon: +40722463368

Telefon: +40735498977

Telefon: +40314313113

Telefon: +40314212847

 Email

Website: www.draristide.ro


                                      

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.