Dentist bun in Bucuresti 10


Dr Dan Aristide
Dr. Dan Aristide
Medic dentist – medicină dentară, implantologie.
Telefon: +40722463368
dentist bun
Dr. Irina Croitoru
Medic dentist – medicină dentară
Telefon: +40762286540
dentist bun
Dr. Ciobanu Ion
Medic dentist – medicină dentară.
Telefon: +40722463368
dentist bun
Dr. Ciobanu Diana
Medic dentist – medicină dentară
Telefon: +40722463368
dentist bun
Dr. Hondola Simona
Medic dentist – medicină dentară
Telefon: +40722463368
dentist bun
Evelina Stelian
Registrator Medical 
Telefon: +40722463368
dentist bun
Catalina Slav
Registrator Medical 
Telefon: +40722463368
dentist bun
Adrian Badea
Registrator Medical 
Telefon: +40735498977

Cariere 
Ce înseamnă un medic dentist bun? 

Primul pas ce trebuie analizat atent atunci când realizăm ca avem nevoie de serviciile unui cabinet dentar este alegerea medicului dentist potrivit.

Un dentist bun nu este doar cel care îţi face zâmbetul alb. Pentru că în acest domeniu se lucrează la nivel de detalii, sunt aspecte mici care fac schimbări mari, iar un profan cu greu va observa acest lucru.

Un dentist bun este cel care are experienţă, cel care îşi respectă locul de muncă, cel care ştie să-ţi vorbească, cel care îţi răspunde la telefon duminica şi încă alte câteva trăsături pe care le poţi citi în rândurile următoare.

Un dentist cu experienţă. Un dentist specializat.

Medicul dentist trebuie ales după experienţă! Desigur, nu omite specializarea pe care o pretinde planul de tratament pe care-l ceri. De exemplu, pentru un implant dentar, medicul dentist trebuie să aibă pregătire acreditată în acest domeniu.

Un cabinet dentar trebuie să fie pregătit pentru toate intervenţiile stomatologice, fie că este vorba de domeniul ortodonţiei, proteticii dentare sau pedodonției.

Asigură-te că medicul dentist a mai realizat, cu succes, procedurile dentare pe care le soliciţi!

Nu ezita să pui cât mai multe întrebări legate de tratamentul pe care urmează să-l faci, fără să te simţi stingherit de faptul că nu deţii terminologia medicală necesară. Dacă îţi va răspunde cu politeţe şi înţelegere, fără ifose de mare savant, înseamnă că este medicul dentist pe care îl cauţi.

Materialele stomatologice

Tehnologia avansată, în domeniul medicinei dentare, face posibil, ca intervenţiile dentare să fie executate fără marjă de eroare.

Protetica dentară reuşeşete astăzi să depăşească pretenţia de a imita naturalul, zirconiul, de exemplu, devenind un apanaj al acestei ramuri stomatologice care reuşeşete să ofere un aspect natural, frumos şi îngrijit.

Implantul dentar, datorită materialelor performante, a devenit o intervenţie practicată în aproape orice cabinet stomatologic, iar rezultatele sunt peste aşteptările pacienţilor.

Astfel, datorită tehnologiei de ultimă generație, tratamentele stomatologice au 100% şanse de succes, efectul este de lungă durată, chiar pentru tot restul vieţii, iar solicitările pacientului pot fi, cu deplinătate, realizate.

Igiena – proceduri și echipamente de sterilizare

Îţi poţi da seama,, din momentul în care ai intrat în cabinet, dacă îndeplineşte normele de igienă. Un cabinet îşi sterilizează cu rigurozitate instrumentarul, trebuie să deţină cel puţin un grup sanitar, un autoclav performant, lampi cu ultraviolete, baie cu ultrasunte ce sterilizează, cu succes, cele mai sofisticate instrumente.
Medicului dentist nu trebuie să-i lipsească mănuşile, halatul, masca şi boneta.
În medicină igiena este religie!

Echipamentul dentar

Aparatura, echipamentul unui cabinet stomatologic sunt aspecte pe care trebuie să le iei în calcul din momentul în care păşeşti pragul unui cabinet stomatologic. Un echipament incomplet sau uzat, aparatura depășită din punct de vedere tehnic sau uzată pot încetini tratamentul dentar sau chiar îl pot compromite.

Locația și accesibilitatea

Deşi pare un aspect lipsit de importanţă, ideal este ca un cabinet medical să aibă o intrare specială, particulară, accesul spre cabinet să nu fie unul circulat intens, de exemplu într-un bloc, cu intrare comună.

Timpul economisit

Medicul dentist îşi respectă programările. Atunci când ajungi la cabinet medicul tău trebuie să fie acolo. Un medic dentist bun, cu experienţă şi veritabile abilităţi stomatologice îşi finalizează destul de repede tratamentele dentare, fără ezitări şi amânări.

Relația cu pacientul

Când mergi la dentist nu mergi la un prieten, dar poţi merge la un medic prietenos. Un medic care înţelege fricile, angoasele celor care poate au avut traume dentare sau sunt pentru prima dată într-un cabinet dentar.

Un medic dentist bun va avea bunăvoinţa de a înţelege, bunul simţ de a explica, răbdarea de a da toate detaliile cerute, politeţea unui diplomat în orice situaţie.

Un medic dentist bun va prezenta alternativele, avantajele şi dezavantajele anumitor intervenţii, riscurile la care se expune pacientul.

Un medic dentist bun este un medic onest!

Preț corect

În măsura în care este cu putință, serviciile de asistență stomatologică, trebuie explicate, în termeni obișnuiți, pentru a putea fi înțelese de către pacienții care nu au pregătire medicală și pentru care, terminologia de specialitate este de neînțeles.

Informațiile oferite de catre medicul stomatolog trebuie sa fie precise. Estimarea costurilor trebuie să cuprindă: tratamentele necesare, alternativele, etapele de execuție, prețurile aferente lor și modalitățile de plată.

Evitați costurile ascunse și planurile de tratament aproximative! 

Estimarea costurilor, trebuie sa fie una una exactă.
Estimarea trebuie sa o primiti, odată cu planul de tratament, în scris, în cadrul primei consultații.
La sfârsitul tratamentelor, prețul plătit trebuie sa corespundă în proporție de 100%, cu cel estimat în prima ședință

În preţul tratamentului sunt calculate experienţa, profesionalismul, calitatea materialelor şi, nu în ultimul rând, locaţia cabinetului.

Este bineştiut că un cabinet poziţionat în centrul oraşului va avea preţuri mai mari, dar nu locaţia este cea care defineşte profesionalismul medicului dentist.

Preţurile serviciilor de asistență stomatologică trebuiesc afisate la vedere, in sala de asteptare si pe saitul cabinetului medical.

Nu trebuiesc omise nici modalităţile de plată, pentru că la ora actuală poţi plăti şi cu cardul, prin transfer bancar sau prin pay-pal.

Referințe

Astăzi cartea de vizită a unui medic dentist este site-ul cabinetului. Dacă site-ul unui cabinet îţi oferă toate informaţiile pe care le cauţi, dacă este un site vizitat, activ înseamnă că şi cabinetul dentar este unul activ.

Site-ul îţi va spune dacă medicul are experienţă, cultură stomatologică, tot site-ul îţi va divulga educaţia şi caracterul medicului dentist. Astăzi ai acest avantaj, datorită internetului, de a şti, din timp, la cine mergi. Nu-l omite!

Alege medicul dentist după recomandările familiei, prietenilor. Citeşte pe internet părerile pacienţilor, citeşte pe site comentariile pacienţilor. Site-ul cabinetului dentar dezvăluie atât profesionalismul medicului, dar şi felul de a fi al omului, pentru că, până la urmă un om, cu o pregătire specială, este cel care te va trata.

Prevenție

Un tratament dentar nu se termină atunci când ai părăsit cabinetul. Medicul dentist trebuie să te informeze în legătură cu modalităţile de întreţinere şi prevenţie.

 • Ce trebuie să faci în continuare, odată ce actul stomatologic a luat sfârşit?
 • Cum întreţii lucrarea?
 • Cum o igienizezi?
 • Ce alimente sau obicieuri (de exemplu, vicii ca fumatul, spartul semintelor) trebuie să eviţi pentru a nu altera lucrarea dentară?
 • La ce interval trebuie sa te prezinti, din nou, la un control stomatologic?

Un medic dentist bun este cel care îi inspiră încredere pacientului încă din ușă.

Unui medic dentist bun i se citesc profesionalismul și compasiunea de la prima consultație.
Cei care caută un medic dentist bun vor să vadă aceste lucruri de la primul schimb de cuvinte.
Un dentist bun înseamnă servicii ireproșabile, prețuri rezonabile și, nu în ultimul rând, tehnologie modernă și o echipă eficientă.

Dacă sunteți un medic dentist bun sau dacă ați absolvit o școală sanitară și doriți să vă alăturați echipei doctorului Aristide, va rugăm să completați câmpurile de mai jos:

 

  Numele (obligatoriu)

  Adresa de E-mail (obligatoriu)

  Numărul de telefon (obligatoriu)

  Cum doriți să fiți contactat?

  Mesaj (opțional)

   


  Lasă un comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  10 gânduri despre “Dentist bun in Bucuresti

  • Mirela

   Ideea de a te duce la dentist este una horror sau cel puţin asta am experimentat până am găsit pe acest domn dr.stomatolog. Am fost mereu primită cu căldură şi tratată peste peste măsura aşteptărilor.Este un loc perfect unde îţi poţi lăsa dantura în mâinile dânsului şi să-ţi recapeţi zâmbetul.
   Vă recomand să alegeţi acest cabinet stomatologic cu încredere.
   Mulţumiri din suflet d-le dr.Aristide!!!

  • Marius

   Stimate Domnule doctor,

   Doresc sa va intreb la un retratament endodontic cum este mai bine sa se faca: cu hidroxid de calciu sau hipoclorit de sodiu? Tinand cont de faptul ca in cazul utilizarii hipocloritului dureaza o sedinta, iar in cealalta varianta trebuie mai multe sedinte?

   Toate cele bune.

   • dr.aristide Autor articol

    Bună ziua,
    Dacă tratamentul protetic prin implant dentar poate fi sau nu făcut se stabilește în urma investigatiilor clinice și radiologice nu prin corespondență.
    Pentru programari va rugam sa va programați, din timp, pentru un consult.

    Cu prietenie,
    Dr.Dan Aristide

  • Flori Dorneanu

   O echipa minunata, medici frumosi si tineri…pentru prima data am simtit o adevarata placere sa merg la dentist! Si sunt incantata de dintii superbi pe care dotorul Aristide mi i-a facut uimitor de repede fara sa sufar deloc!