Cabinet Stomatologic Doctor Aristide sector 1


cabinet stomatologic sector 1

Bine ați venit pe site-ul medicului dentist, Dr. Aristide Dan. Vă mulțumim pentru interesul pe care ni-l acordați!

Sperăm că site-ul nostru vă poate servi ca sursă de informații și ca instrument educațional pentru a păstra o igienă orală corectă și pentru menținerea sănătății dumneavoastră.

Începând cu anul 2007, Dr. Aristide Dan și echipa sa s-au dedicat furnizării de servicii de stomatologie de calitate la prețuri accesibile.

Serviciile de asistență medicală oferite în acest cabinet stomatologic sunt explicate în termeni obișnuiți, astfel încât să poată fi înțelese de pacienții fără pregătire medicală, pentru care terminologia stomatologică pare dificilă.

Punem la dispoziție informații precise. Estimarea costurilor cuprinde tratamentele necesare, etapele de execuție, prețurile aferente și modalitățile de plată.

Evitați costurile ascunse și planurile de tratament aproximative!

Estimarea costurilor furnizată de noi este precisă. Această estimare vă va fi comunicată împreună cu planul de tratament, în scris, în cadrul primei consultații. La finalizarea tratamentelor, suma plătită va corespunde în proporție de 100% cu estimarea făcută în prima ședință.

Chiar și în cazul în care apar circumstanțe noi și neprevăzute în timpul execuției planului de tratament stabilit, cheltuielile generate de aceste situații ne revin în totalitate. Pacientul va plăti doar suma stabilită în planul de tratament inițial.

Gama de servicii de asistență stomatologică oferite în acest cabinet este completă. Acoperim profilaxia, odontoterapia, endodonția, protetica, pedodonția, ortodonția și implantologia, în funcție de necesități. Toate aceste servicii sunt concepute pentru tratarea pacienților de toate vârstele. Indiferent dacă sunteți adult, copil sau aveți nevoi speciale, suntem aici pentru a face vizita la dentist cât mai confortabilă.

Sala de tratament este echipată cu două fotolii dentare și este suficient de spațioasă pentru a permite accesul facil al scaunelor cu rotile. Desigur, există o rampă de acces pentru a asigura confortul tuturor.

Primul pas esențial atunci când decidem să apelăm la serviciile unui cabinet stomatologic este să alegem medicul dentist potrivit.

Nu trebuie să vă temeți, nu sunteți singuri! Indiferent dacă ați evitat dentistul timp de luni sau chiar ani, nu trebuie să vă îngrijorați de judecăți. Este responsabilitatea noastră profesională să avem grijă de sănătatea dumneavoastră și să vă ajutăm să beneficiați de îngrijire dentară corectă. Pentru mulți oameni, trec anii fără a consulta un medic dentist din cauza fricii, a stilului de viață agitat sau a dificultății în găsirea unui medic cu care să se simtă în largul lor.

Echipa Dr. Aristide Dan vă stă cu drag la dispoziție. Vă urăm o zi minunată!

Sector 1, Bucuresti, Str. Luigi Cazzavilan nr. 35În vederea unei asistențe medicale de înaltă calitate și pentru a programa consultații, vă stăm cu drag la dispoziție, de luni până sâmbătă, de la 8.00 la 20.00, la numerele de telefon:

phone22


Telefon: +40722463368

Telefon: +40314212847

 Email

Website: www.draristide.ro