Cabinet Stomatologic Dentist Dr. Aristide Dan sector 1


cabinet stomatologic sector 1

Bine ați venit pe site-ul medicului dentist Dr. Aristide Dan.
Vă mulțumim pentru interesul pe care ni-l acordați!

Sperăm ca site-ul nostru să vă poată servi ca sursă de informații și ca instrument educațional pentru a păstra o igiena orală corectă și pentru întreținerea sănătății dumneavoastră.

Începând cu anul 2007, Dr. Aristide Dan și echipa dumnealui s-au dedicat furnizării de servicii de stomatologie, de calitate, la prețuri accesibile.

Serviciile de asistență medicală, oferite în acest cabinet stomatologic, vă sunt explicate, în termeni obișnuiți, pentru a putea fi înțelese de pacienții care nu au pregătire medicală și pentru care terminologia stomatologică pare de neînțeles.

Vă oferim informații precise. Estimarea costurilor presupune: Tratamentele necesare, etapele de execuție, prețurile aferente lor și modalitățile de plată.

Evitați costurile ascunse și planurile de tratament aproximative!

Estimarea costurilor, oferită de noi, este una exactă.
Estimarea o veți primi, odată cu planul de tratament, în scris, în cadrul primei consultații.
La sfârsitul tratamentelor, prețul plătit va corespunde în proporție de 100% cu cel estimat în prima ședință.

Chiar dacă, în cadrul execuției planului de tratament stabilit, apar circumstanțe noi, neprevăzute, cheltuilelile generate de aceaste situații, ne revin în totalitate, pacientul va plăti doar suma stabilită în planul de tratament inițial.

Serviciile de asistență stomatologică oferite în acest cabinet stomatologic sunt complete.
Începând de la profilaxie, odontoterapie, endodonție, protetica, pedodonție până la ortodonție sau implantologie, în funcție de necesități.
Toate acestea servicii sunt concepute pentru tratarea pacienților de orice vârstă.
Indiferent dacă sunteți un adult, un copil sau cineva cu nevoi speciale, vă putem ajuta să facem vizita la medicul stomatolog confortabilă.

Sala de lucru este dotată cu două fotolii dentare și este destul de spațioasă pentru a se potrivi cu ușurință scaunelor cu rotile. Exista, bineînțeles, rampă de acces.
Primul pas ce trebuie analizat atent atunci când realizăm ca avem nevoie de serviciile unui cabinet stomatologic este alegerea medicului dentist potrivit

Vă stăm, cu drag, la dispoziție.
Sperăm că aveți o zi minunată!


Sector 1, Bucuresti, Str. Luigi Cazzavilan nr. 35Pentru programari vă stăm cu drag la dispoziție, de luni până sâmbătă, de la 8.00 la 20.00, la telefoanele:

phone22


Telefon: +40722463368

Telefon: +40735498977

Telefon: +40314212847

 Email

Website: www.draristide.ro